Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Tandlæge med stærk faglighed og lyst til at skabe unikke patientoplevelser
Vil du være en del af et kompetent behandlerteam, hvor faglig sparring og kollegialt nærvær er i højsædet?
Copenhagen area Created: 26/05/2021
Applications will be screened regularly.

Vi oplever fortsat tilgang af patienter, og vi ønsker at udbygge vores i forvejen stærke behandlerteam med endnu en ambitiøs og dygtig tandlæge. Vi søger derfor en profil, som står stærkt i sin faglighed, sikrer solid kvalitet i sine behandlinger og, som os, sætter en ære i at tilbyde en unik patientoplevelse i et professionelt setup.

Anerkendende tilgang 
Hos os sætter vi pris på en motiverende og anerkendende tilgang til samarbejdet med vores patienter og kollegaer, ligesom vi tillægger værdier som respekt og ydmyghed stor betydning. Samtidig er service et centralt begreb, da vi stræber efter at give vores patienter en ekstraordinær god oplevelse hver gang. Er du samtidig dygtig til at informere patienterne om den nødvendige forestående behandling, samt god til at berolige og håndtere patienter med tandlægeskræk, så er det dig, vi mangler. 

Om dig

  • Faglig dygtig, samvittighedsfuld og hjemme i dit fag, gerne med min. 5 års erfaring
  • Du er ambitiøs og villig til at lære nyt, men også faglig stolt med lyst til at dele din viden med dine kollegaer.
  • Din personlighed er smilende, du udviser empati og udstråler varme over for vores patienter.
  • Du er anerkendende i din tilgang, og kender til betydningen af motivation i samarbejdet med dine kollegaer.
  • Du skal have lyst til at blive en del af en ambitiøs klinik og kunne trives i en tempofyldt hverdag.

Vi tilbyder kompetente kollegaer og professionelle rammer
Du får høj faglig sparring med dygtige kollegaer suppleret med interne faglige kurser. Du bliver en del af et større fællesskab med 130 medarbejdere på vores tre klinikker: Tandlægerne på Østerbro, Tandlægerne ved Storkespringvandet i Illum og Tandlægerne på Frederiksberg (ved ansøgning angiver du hvilken klinik du helst vil arbejde på)

Du kommer til at udføre alle former for behandlinger. Vi har specialister som kan tage sig af de mere komplicerede behandlinger, f.eks. kæbekirurgi, ligesom vores kompetente tandplejere, står for de fleste undersøgelser og, i samarbejde med tandlægerne, udarbejder behandlingsplanerne. Vi har fokus på at dygtiggøre vores klinikassistenter, så de på bedst mulig vis understøtter dit arbejde. Skulle du have en faglig interesse du ønsker at fordybe dig yderligere i, er vi gode til at finde muligheder sammen.  

Desuden tilbyder vi et set-up med nye 3D scannere og gode stabile aftalebøger. Vi har egen marketingafdeling samt et service center som konstant arbejder på at optimere vores aftalebøger. Og sidst, men ikke mindst, så har vi en god madordning og, når vi kan samles igen, sociale arrangementer på tværs af vores klinikker.

Stillingen er 30-34 stoletimer/uge, som typisk vil være fordelt med 2 dage til kl. 17, 2 dage til kl. 15, 1 ugentlig fridag og hver fjerde lørdag fra kl. 8-14.

Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til HR-chef Britta Andresen på tlf. 2485 2320, eller gå direkte til sagen og uploade din ansøgning og CV. 

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Smallegade 45
2000 Frederiksberg

Tandlægerne på Frederiksberg
Smallegade 45
2000 Frederiksberg
http://tpfrb.dk
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here