Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Potentielt fagligt fyrtårn til Tandlægerne på Østerbro
Vi oplever stor tilgang af patienter, og vi udbygger vores stærke behandlerteam med endnu en ambitiøs og dygtig tandlæge.
Copenhagen area Created: 07/04/2021
Applications will be screened regularly.

Vi oplever stor tilgang af patienter, og vi ønsker at udbygge vores i forvejen stærke behandlerteam med endnu en ambitiøs og dygtig tandlæge. Vi søger derfor en profil, som besidder en stor faglig stolthed, og som sætter æstetik og korrekte behandlinger højt.

Du er et smilende og anerkendende menneske
Hos os sætter vi pris på en motiverende og anerkendende tilgang til samarbejdet med vores patienter og kollegaer. Vi tillægger værdier som respekt og ydmyghed stor betydning, både overfor patienter og kollegaer. Samtidig er service et centralt begreb, da vi stræber efter at give vores patienter en ekstraordinær god oplevelse hver gang. Er du samtidig dygtig til at informere patienterne om den nødvendige forestående behandling, samt god til at berolige og håndtere patienter med tandlægeskræk, så er det dig, vi mangler. Om dig:

  • Faglig dygtig, samvittighedsfuld og hjemme i dit fag. Du har min. 5 års erfaring, og har du en særlig interesse for kirurgi, er det et plus.
  • Du er ambitiøs og villig til at lære nyt, men også faglig stolt med lyst til at dele din viden med dine kollegaer.
  • Din personlighed er smilende, du udviser empati og udstråler varme over for vores patienter.
  • Du er anerkendende i din tilgang, og kender til betydningen af motivation i samarbejdet med dine kollegaer.
  • Du skal have lyst til at blive en del af en ambitiøs klinik og kunne trives i en tempofyldt hverdag.

Vi tilbyder kompetente kollegaer og professionelle rammer
Du får høj faglig sparring med dygtige kollegaer suppleret med interne faglige pointgivende kurser. Du bliver en del af et større fællesskab med 130 medarbejdere, idet vi udover Tandlægerne på Østerbro også har søsterklinikkerne Tandlægerne ved Storkespringvandet i Illum og Tandlægerne på Frederiksberg.

Du kommer til at udføre alle former for behandlinger. Vi har specialister som kan tage sig af de mere komplicerede behandlinger, f.eks. kæbekirurgi, ligesom vores kompetente tandplejere, står for de fleste undersøgelser og, i samarbejde med tandlægerne, udarbejder behandlingsplanerne. Vi har fokus på at dygtiggøre vores klinikassistenter, så de på bedst mulig vis understøtter dit arbejde. Desuden tilbyder vi et set-up med nye 3D scannere og gode aftalebøger. Vi har egen marketingafdeling samt et service center som konstant arbejder på at optimere vores aftalebøger. Og sidst, men ikke mindst, så har vi en god madordning og, når vi kan samles igen, sociale arrangementer på tværs af vores klinikker.

Stillingen er 30-34 stoletimer/uge, som typisk vil være fordelt med 2 dage til kl. 17, 2 dage til kl. 15, 1 ugentlig fridag og hver fjerde lørdag fra kl. 8-16.

Lyder det som noget for dig? Så  glæder os til at høre fra dig.


Tandlægerne på Østerbro
Strandvejen 32D
2100 KØBENHAVN Ø
https://tpobro.dk/
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Strandvejen 32D
2100 KØBENHAVN Ø

Tandlægerne på Østerbro
Strandvejen 32D
2100 KØBENHAVN Ø
https://tpobro.dk/
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here