Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
HR-studentermedhjælper
Er du vild med HR og har talent for administrative processer og opgaver?
Copenhagen area Created: 10/11/2021
Applications will be screened regularly.

Er du vild med HR og har talent for administrative processer og opgaver? Og er du klar til et job med masser af ansvar, egne opgaver og projekter? Så har vi det helt rigtige studiejob til dig.

Vi er en lille og ambitiøs HR-afdeling som består af dig og HR-chefen. Sammen løfter vi alle HR relaterede opgaver (bortset fra løn) for ca. 140 medarbejdere. Udover de faste ugentlige opgaver får du mulighed for at prøve kræfter med HR-projekter, ligesom det forventes at du løber med bolden i forhold til interne arrangementer og events. Du vil med garanti få udviklet din HR-faglighed og samtidig blive klogere på ”det indre organisationsliv” i en virksomhed i vækst.

Om Jobbet
I tæt samarbejde med vores HR-chef skal du bl.a. tage ansvar for følgende opgaver:

  • Varetage administrative processer i forbindelse med on- & offboarding
  • Opdatere HR-system og sikre input til løn
  • Dataopsamling og -bearbejdning (fx ifb med målinger)
  • Udvikling, optimering og beskrivelse af procedurer og arbejdsgange
  • Organisering af diverse events
  • Forskellige ad hoc-opgaver (opstår dagligt og ikke planlagt)

Om dig
Det er en fordel, hvis du studerer en HR-uddannelse på kandidatniveau, har erfaringer med administrative opgaver og processer og kan arbejde +15 timer om ugen i almindelig kontortid. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamener mv.

Du har et højt drive, et stærkt planlægningsgen og du sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde. Du har sans for detaljer uden at fortabe dig i dem, ligesom du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver. Du er nysgerrig og klar til at udfordre dit mindset når teori skal omsættes til praksis.

Det er desuden vigtigt, at du er en rutineret bruger af MS-officepakken (HR elsker Excel og Powerpoint).


Din ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, hvor du kort beskriver din motivation for jobbet. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-chef Britta Andresen på tlf. 2485 2320.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har den helt rigtige kandidat, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Smallegade 45
2000 Frederiksberg

TPFØ I/S
Strandvejen 32D
2100 København Ø
https://tpfrb.dk/
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here