Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Digital Marketingkonsulent til væksteventyr
Brænder du for leadgenerering via GoogleAds, SEO og Facebook og motiverer det dig at optimere kunderejsen via tracking i Google Analytics?
Copenhagen area Created: 03/11/2021
Applications will be screened regularly.

Brænder du for leadgenerering via GoogleAds, SEO og Facebook og motiverer det dig at forstå og optimere kunderejsen bl.a. via tracking i Google Analytics? Tænder det dig samtidig at skabe marketingtiltag, som kan hjælpe med at indfri vores vækstambitioner og samtidig fastholde vores eksisterende kunder? Så er det måske dig, vi søger til vores Marketing-team, som understøtter tre store tandlægeklinikker i København.

Vi leder efter dig, som er opdateret på, hvad der rører sig inden for online-marketing, har teknisk flair og interesse og har 2-4 års praktisk erfaring. Du ved selvfølgelig også, hvilket content, der engagerer og konverterer og vægter kvalitet i dit arbejde højt.
 

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

  • Optimere og vedligeholde vores websites og den digitale kunderejse
  • Forbedre og udbygge vores landingpages, blandt andet med fokus på On-Site SEO, linkbuilding, en bedre brugeroplevelse samt konvertering
  • Planlægge og drive digitale kampagneforløb
  • Koordinering med vores eksterne konsulenter og bureauer (pt. webudvikling, Facebook, Google Ads og Analytics)
  • Opstille og afrapportere digitale KPI'er til ledelsen.

Derudover forventer vi, at du spiller ind med gode idéer til dit team, når der eksempelvis skal fyldes aftalebøger, eller at vores digitale kunderejse skal videreudvikles. Du er tilmed fortrolig med værktøjer såsom: WordPress, Intercom, OptinMonster, Mailchimp, Active Campaign m.v.


Om dig:
Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at følge opgaven helt til dørs
Du har eksekveringskraft
Du er resultatorienteret og elsker at sætte og opnå målbare resultater
Du er servicemindet og er en teamspiller
 

Om stillingen
Vi tilbyder dig et selvstændigt, fleksibelt og afvekslende job, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig og præge vores vækstrejse og aftryk i markedet. Du vil have din daglige gang på vores Frederiksberg-klinik, men kommer også rundt på vores andre lokationer.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer/uge ekskl. frokost.

Om os
Vi er tre store og smukke tandlægeklinikker i København bosat i lækre rammer med mere end 130 medarbejdere. Hos Tandlægerne på Frederiksberg, Tandlægerne på Østerbro og Tandlægerne ved Storkespringvandet er vi drevet af at levere en ekstraordinær patientoplevelse – hver gang. Vores DNA bygger på tryghed, omsorg, kvalitet og tårnhøj service. Også så lægger vi vægt på at have det sjovt og rart sammen

Lyder det som noget for dig?
Så send dit CV og din ansøgning via nedenstående link inden. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CMO Tanja Arvin på 5192 4155. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Smallegade 45
2000 Frederiksberg

TPFØ I/S
Strandvejen 32D
2100 København Ø
https://tpfrb.dk/
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here